söndag 10 november 2019

Vintern har kommit

Kära Läsare
Nu är vintern här: Skillnaden mellan senhöst och vinter stavas snö. Inget tjockt täcke, men snö på backen och fräsch luft.

Jag har köpt lite saker, nya vinterskor, täckbyxor, jacka och underställ, allt från Engelsons. Tycker att det är prisvärt. Mest värt var skorna, inga snören, utan en knapp som man vrider på. Kostade så klart, men tänker att det är värt att köpa saker om om de behövs för ens livsföring. Hoppas att jag ska kunna börja vara ute och gå igen, utan att frysa.

Har fått upp luftvärmepump från Daikin, sitter på plats på väggen inne och ute, men den är ännu inte slutinstallerad. Väntar på hantverkare.

Igår hände en skandal: Bilen tog en egen åktur nerför backen upp till huset. Jag hade inte dragit åt handbromsen ordentligt. Bilen stannade i ett dike och en bärgare fick komma och dra upp den. Det gick lysande bra, och bärgningsmänniskan var så käck och trevlig att jag kom att tänka på att Gud kallar alla till att bygga Guds rike, och att detta var rätt människa på rätt plats. Slutet gott allt gott.
En verkligt onödig utgift..

Om en vecka åker jag igen till Stockholm/Uppsala. Tredje veckan. Längtar efter att träffa kamraterna på skolan och få ännu en vecka av lärande, längtar inte efter att åka hemifrån, känns som att hemmet behöver mig, behövs att en hög med ouppackade saker slutligen ska bli uppackade och ställas på plats eller om de ska slängas. Hoppas att jag hinner med innan jag åker

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar